2015. január 13., kedd

Guild Wars 2-Point of No Return

Két és fél évvel ezelőtt jött ki a Guild Wars 2 nevezetű MMORPG amelynek kisebb nagyobb szünetekkel ma is a rabja vagyok. Ugyan a kezdő társaság már nincs együtt én még harcolok a jóért :) Köttetek barátságok, lettek haragosak, de ilyen ha az ember vándorol.
2 éve ilyen tájt kijött a Living Story 1 ami hát mit ne mondjak nem vette le a lábáról a játékosokat, de az Arenanet kitartó volt, teltek a hónapok jöttek az újabb fejezetek, mi pedig továbbra is gyilkoltuk az ellenfelet.Aztán vége, majd csend. a játékba is, sok idő alatt adták ki mégis félkész volt. Majd betoppant az életünkbe a LS 2 ami már összeszedettebb, izgalmasabb és kihívás volt.Sajnos a történetre nem figyeltem, de így is össze ehetett rakni a videókból :) Kaptunk pár új felfedezni valót, szép új mobok jöttek, csak a térkép másik felén mint ahol az LS 1 folyt, persze ezt is megmagyarázták, meg végül is lassan arra haladt. A fejezetek közbe jött egy videó bár lehet az elején egy új sárkányról. Végre mindenki erre vár, persze fura hogy a jelenlévő 2-3 mellé felébresztenek egy újat, holott abból a 3-ból 1 db-ot láttunk és gyilkoltunk le.Na mindegy szép zöld az új és legalább Jungelbe kell menni érte nem a sivatagba. Meg kapunk új terültet végre, mert eddig max egy teleknyit kaptunk és 2 és fél év alatt azért na, többet vártunk.De eljött ez a nap is, jön a kieg. kérdés patch formájába vagy pénzért, na nem mintha nem venném meg :D Ami még érdekes (ha játszol vele és még nincs meg a sztori ne olvasd el), hogy az első játékkal ellentétbe itt több fajból is választhattál karit: ember, norn, asura , charr  és sylvari. Na a sylvari-k központi szerepet kaptak megint, mégpedig kiderült, hogy a mi Jungel sárkányunk alkotta faj akik most befolyás alatt állnak. Kérdés, hogy ez a játékosok karaktereire, hogyan hat ki, hiszen csak nem gyilkol le a saját karakterünk. Valószínűleg polgárháború lesz, persze magyarázat itt is kell, hogy a játékosok sylvariai miért nem zombulnak be?Mindenesetre érdekes lépés, mert ha választanom kellene melyik faj legyen sárkánypárti akkor az Asurákra tippelnék.
Ha még nem játszottál a játékkal, de érdekel akkor ajánlom, megveszed 1x (kb 8-15 ezer) és játszol vele, nincs havidíj. Megéri most már :)
Néhány kép a Storyból.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése